Wrap til heste

Kvalitets wrap

Alt hø og wrap fra Amagerwrap er nøje sat sammen fra Barenbrug Horsemaster Hay, som er med til at give den optimale sammensætning til heste. 

At opnå det optimale næringsindhold og sukkerindhold er vigtigt for både fordøjelighed og struktur i det færdige grovfoder. Det opnår vi ved en helt særlig sammensætning af græsblandinger samt det rette høsttidspunkt.

Vi arbejder altid med et højkvalitets-slutprodukt for øje og vi tilrettelægger derfor hele vores produktion med henblik på at kunne tilbyde vores kunder et sådant produkt. Den bedste wraphø skabes med udgangspunkt i en høj faglighed, lang erfaring og stor interesse på området – det besidder vi.

Afhent selv wrap til heste på Sjælland hos os eller få det leveret til din adresse.

Priser

Galleri

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille varer hjem? Udfyld formularen herunder.
Hvis du ønsker, at vi ringer dig op med et tilbud, afkryds da feltet nederst.

Spørgsmål til wrap hø

Wraphø indeholder ofte mere vand end almindelig hø. Wrap indeholder nemlig som regel 60-70% tørstof, hvoraf resten er vand. Wrap bør helst ikke have et højere vandindhold end 40%, da det kan give hesten udfordringer med fordøjelsen.

Hø har den egenskab, at det er tørt og understøtter den lange tyggetid, som en hest har behov for. Hø understøtter også hestens daglige fordøjelse. Det kan være udfordrende at holde almindeligt hø fri for fugt, hvorimod wrap, som er emballeret hø, ofte er nemmere at opbevare. Emballeringen af wrap skaber et surt miljø, hvorved dannelsen af sunde mælkesyre bakterier fremmes, hvilket også understøtter hestens fordøjelse.

Lukkede wrapballer er nemmere alt holde fri fra fugt en almindelige baller hø. Det anbefales, at ballerne enten opbevares indenfor eller under et halvtag. Åbne baller kan være svære at holde fri fra fugt og kondens, hvorfor åbne baller gerne skal stå et tørt sted. Holdbarheden på ballerne efter åbning varierer. Hvis temperaturen er over 10 grader, holder de alt fra et par dage til en uges tid. Er temperaturen under frysepunktet, kan ballerne holde sig i flere uger.

Fodringen af hø og wrap skal gerne balancere, så hesten samlet indtager minimum 1,75-2 kg hø eller wrap pr. 100 kg som hesten vejer. Mængden bør dog tilpasses afhængigt, om hesten også spiser meget friskt græs og om den har let ved at tage på i vægt. Det er derfor vigtigt at foretage vurderingen ud fra den enkelte hests behov.

Generelt om Barenbrug HayMaster Horse wrap

Wrap lavet på Barenbrug HayMaster Horse giver hesten en høj foderværdi og alle ingredienser er udvalgt nøje for at fremme den gode smag og for at sikre et lavt sukkerindhold. Blandingen indenholder blandt andet timote, som er utrolig velsmagende for heste. Ved at fodre med wrap, der dyrkes på Barenbrug HayMaster Horse blandingen, sikres at hesten får wrap af høj kvalitet, som er nemmere at opbevare end almindeligt hø. Hvis din hest har behov for ekstra lang tyggetid, kan man overveje at give friskt hø. Læs mere om Barenbrug HayMaster Horse her.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille varer hjem? Udfyld formularen herunder.
Hvis du ønsker, at vi ringer dig op med et tilbud, afkryds da feltet nederst.